Menja't la Figa! serveix més de 125 propostes diferents

Menja't la Figa! serveix més de 125 propostes diferents

LA FIGA AL MERCAT!

I Concurs de Receptes amb Figa

Vols guanyar un àpat per a dues persones al restaurant que tu triis del Menja't la Figa!???
Doncs fes-nos arribar una recepta amb figa, o les que vulguis, a qualsevol dels restaurants que participen a la campanya, o a la nostra adreça de correu electrònic notenim@gmail.com
No t'oblidis d'incloure les teves dades (nom, adreça i telèfon) i la recepta amb figa!!!
Tens temps fins el 2 d'octubre!!!

Balanç IV Menja't la Figa! a Canal Nord

dilluns, 13 d’octubre del 2008

Els catorze restaurants han elaborat més de 125 propostes diferents amb figa

Per la quarta campanya del Menja't la figa! els catorze restaurants que hi han participat han elaborat més de 125 receptes diferents amb figa. Han servit propostes amb aquest fruit com a primers i segons plats, entrants o postres; i a diferents franges horàries, per esmorzar, dinar i sopar. Els 800 kilos de figa que s'han utilitzat no només s'han servit en els respectius restaurants, sinó també en demostracions culinàries.

La valoració de la quarta campanya del Menja't la figa! que ha finalitzat aquest diumenge és molt bona. El portaveu de Notenimketxup.org, Agustí Planas, ha explicat que, “ha tingut molt bona acceptació. Hi ha hagut gent que ha vingut expressament, d'altres ho han volgut provar i també ha arribat als nostres clients habituals”.

Amb aquesta campanya al voltant de la figa, notenimketxup.org transforma la cuina de subsistència de generacions anteriors, quan calia aprofitar els aliments més propers, en un producte que apel·la els sentits. De la mateixa manera, la potenciació de la figa també afavoreix la recuperació d'un gust tradicional de l'Empordà, la barreja del dolç i el salat.

Alfons Pujol ha guanyat el I Concurs de Receptes amb Figa amb la proposta “Ventresca de tonyina amb agredolç de figues”. La primera edició ha rebut una trentena de receptes i l'organització confia que el nombre s'incrementarà en properes edicions. Per altra banda assegura que, “l'any que ve tindrà continuïtat”.

Notenimketxup.org tanca l'edició de la IV Menja't la figa! amb un balanç molt positiu i segueix treballant de cares a properes edicions.